Jak prawidłowo etykietować produkt lokalny?
Mamy przyjemność poinformować, że SR KSOW przystąpił do realizacji szkolenia nt. etykietowania produktów lokalnych, które odbędzie się w dniu 29 czerwca br. w siedzibie UMWP w Białymstoku. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wysyłania swego zgłoszenia. Szkolenie jest pierwszym etapem projektu INNOWACYJNE ROZWIĄZANIA W ZAKRESIE PRODUKTÓW PRZETWORZONYCH METODAMI TRADYCYJNYMI (SERY PODPUSZCZKOWE, MIĘSO, WĘDLINY)
Informujemy, że za rekrutację odpowiada firma Sun&More, prosimy więc, aby wszystkie sprawy organizacyjne ustalać z jej przedstawicielem.
Kontakt: Katarzyna Kupińska, tel. 666 89 97 64.
Informujemy, że w kolejnych miesiącach elementem tego projektu będą warsztaty praktyczne z zakresu wytwarzania sera i wędlin. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z ww. koordynatorem.